Kérdése van? Írjon nekünk!
contact us

Ha kérdés merült fel Önben kérjük írjon nekünk vagy hívjon a +36 70 709 8326-os számon!

Köszönjük! Üzenetét sikeresen elküldtük! 

Oops! Kérjük próbálja meg újra!

Edison Villa

BB. 20. Ingatlanfejlesztő KFT.

Where we've been and where we're going

Services

A beruházó - BB. 20. Ingatlanfejlesztő KFT.

Az EDISON VILLA kivitelezéséért, a  100%-ban magyar tulajdonban lévő
BB. 20. Ingatlanfejlesztő Kft felel.

A BB.20 Ingatlafejlesztő Tulajdonosai a SYSCO GROUP Cégcsoportban megszerzett szakmai tapasztalatukat, mérnöki precizitásukat és szakértelmüket kamatoztatják az Edison Villa kivitelezésében, így garantálva a legmagasabb minőséget és megbízhatóságot.

About us

A Long History Of Satisfied Clients

Praesent a turpis sit amet massa bibendum laoreet eu sit amet lacus. 

Vivamus quis dignissim diam. Donec porttitor nibh ac odio hendrerit ornare. Aliquam ex purus, consequat sit amet commodo quis, elementum at quam.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit integer eu neque vel est feugiat sollicitudin etiam convallis urna et vulputate porta.  Pellentesque quis libero nec nulla dignissim hendrerit. Cras nec augue eget mi tristique pellentesque. Nunc sed aliquet odio. Ut placerat eleifend nisl vel aliquam.

Aenean tellus urna, vehicula quis quam vel, finibus sollicitudin quam maecenas mollis risus eu purus faucibus efficitur. Praesent a turpis sit amet massa bibendum laoreet eu sit amet lacus. Morbi quam ex, gravida et ullamcorper id, placerat sit amet nunc. Aliquam id mollis justo, nec faucibus magna. Vivamus quis dignissim diam. Donec porttitor nibh ac odio hendrerit ornare. Aliquam ex purus, consequat sit amet commodo quis, elementum at quam.

Amit Rólunk tudni érdemes

Innováció, környezettudatos megoldások, kiemelkedő szakember csapat – A SYSCO GROUP sikereit ez a három alappillér garantálja, melyhez minden beruházásunk során maximálisan ragaszkodunk. Teljes körű megoldásokat kínálunk ügyfeleinknek, így a mérnöki tervezés, az energetikai rendszer kiépítése, valamint a pénzügyi konstrukció kialakítása is egy kézben történik, ami zökkenőmentes és hatékony kivitelezést garantál.

Büszkék vagyunk munkáinkra

A fővárosban található SYSCO Irodaházban bérelhető irodákat kínálunk azoknak, akik modern és környezetbarát munkakörülményeket keresnek. Az óbudai létesítményben a hét irodaegység mellett mélygarázs is rendelkezésre áll, a helyiségek pedig páratlan kilátást biztosítanak a városra.

Energetikai, világítástechnikai és pénzügyi megoldásaink mellett számos neves vállalat tette már le a voksát, így a SYSCO Group a hazai piac egyik meghatározó szereplőjének számít. A fonyódi Edison Villába tudásunk legjavát sűrítettük, hogy a megrendelőink igényeihez és a patinás környezethez méltó ingatlannal tegyük le névjegyünket a Balaton partján.

A projekt finanszírozója a 2003-ban alapított Sopron Bank, amely a SYSCO Group ausztriai leányvállalatának, a Sysco-Lux GmbH számlavezető bankja. Az Edison Villa projekt finanszírozóbankjaként a pénzintézet a leendő tulajdonosok számára is remek konstrukciókat kínál hitelezés terén. A bank számos fiókkal rendelkezik szerte az országban, így megtalálhatók többek között Budapesten, Győrben, Keszthelyen, Veszprémben és Balatonfüreden is. Helyismeretüknek, stabilitásuk és ügyfélközpontú hozzáállásuknak köszönhetően a Sopron Bank szolgáltatásait jó szívvel ajánljuk az Edison Villa iránt érdeklődőknek.

https://www.sopronbank.hu/hu/

Legfontosabb láncszem: Szakembereink

A cégcsoportban dolgozó munkatársaink több évtizedes mérnöki szakértelemmel és energiahatékonysági, korszerűsítési beruházásokban szerzett gyakorlattal rendelkeznek. Mérnöki gondolkodásmódunknak köszönhetően komplex,fenntartható, műszakilag okos megoldásokat tervezünk és valósítunk meg. Projektmenedzsmentben szerzett tapasztalatunk által mindez gördülékenyen és a tervek szerinti ütemezésben történik.

A számok bennünket igazolnak

A minőséget a megvalósítás során időtálló, kiváló minőségű alapanyagok és eszközök garantálják. A környezettudatosság működésünk meghatározó vezérlőelve. Ennek fényében munkánkkal eddig több mint 87 000 000kWh villamosenergiát takarítottunk meg; már több mint 37 000 000 kilogrammal csökkentettük a CO'2 kibocsátást, továbbá eddig 1040 fát ültettünk a Pilis parkerdő területén. Mindezt azért, mert hiszünk benne, hogy munkánk felelősséggel jár – a jövőnkért, a bolygónkért és a gyermekeinkért.

Szeretne többet megtudni cégről, mely biztosítja a minőséget és a szakértelmet a fonyódi Edison Villához? Kattintson az alábbi linkre, és ismerje meg a SYSCO csoportot bővebben is!

www.syscogroup.hu

A SYSCO Group  elégedett Ügyfelei:
agent
agent
Anna Fehér

Kedves Érdeklődő!

Fehér Anna vagyok és amennyiben kérdés merült fel Önben ingatlanjainkkal kapcsolatban, kérem hogy hívjon vagy írjon nekem és 24 órán belül megkeresem Önt.

415-785-256

415-785-257

sales@fonyodapartman.hu

agent
agent
Peter Doe

Hi! My name is Peter and I’ll be happy to answer all your questions. 

Please feel free to reach me by any of the means below.

415-785-256

415-785-257

info@example.com

agent
agent
Maria Doe

Hi! My name is María and I’ll be happy to answer all your questions. 

Please feel free to reach me by any of the means below.

415-785-256

415-785-257

info@example.com

A kivitelező referenciái

Kapcsolat
Service

Mortgage And Banks Rate Advice

Beautiful designed 2 bedroom apartment in downtown, San Francisco. Cozy for up to 2-4 people with 2 king sized beds.

Vivamus quis dignissim diam. Donec porttitor nibh ac odio hendrerit ornare. Aliquam ex purus, consequat sit amet commodo quis, elementum at quam.

Praesent a turpis sit amet massa bibendum laoreet eu sit amet lacus. 

Fenntartás

Valószínűleg mindenki szeretné ingatlanját úgy kialakítani, hogy az hangulatával, és stílusával a hétköznapok rohanásában is a meghittség és otthonosság érzését adja. Apartmanjainkat ezért úgy terveztük meg, hogy leendő lakóink változatos burkolatválasztékból tudják megteremteni új otthonuk alaphangulatát.
Mi azonban arra is nagy hangsúlyt fektetünk, hogy az apartmanokat gazdaságosan, környezettudatosan üzemeltessük. Ezért, a megújuló energiaforrások alkalmazásán kívül egyéb közismert energiatudatos megoldásokat is alkalmazunk.

Kérje katalÓgusunkat
oldal tetejére
easy finder
Legfrissebb híreink

Displaying the last 3 news

23
Jun
Milyen a családbarát lakás?
I
June 23, 2019

Ha szeretnénk, hogy a lakásunk igazi otthonná, meghitt családi fészekké váljon, ahol a legboldogabb és leggondtalanabb pillanatainkat élhetjük meg, akkor nem árt, ha maga az ingatlan is megfelelő paraméterekkel rendelkezik. Lássunk néhány tippet arra nézve, hogy mi teszi lakásunkat igazán családbaráttá!

Tovább olvasom
16
Jun
Bemutatjuk a tervezőt, Szendrő Pétert
I
June 16, 2019

A fonyódi Edison Villa építészeti szempontból is igazán különleges, hiszen számos egyedi megoldással büszkélkedhet. Mind az anyaghasználat, mind a természettel és a páratlan miliővel való harmonizálás terén a legmagasabb nívóra törekedtünk a kivitelezés során, ehhez pedig az ország egyik legnevesebb építészét, Szendrő Pétert hívtuk segítségül. Blogbejegyzésünkben részletesebb portrét olvashatnak az Ybl-díjjal kitűntetett szakembert.

Tovább olvasom
9
Jun
Júniusi programajánló – hova érdemes kimozdulni ebben a hónapban
I
June 9, 2019

Végre berobbant a nyár, így ebben a hónapban jobbnál jobb programok közül válogathatunk. Mindegy, hogy a komolyabb vagy a könnyedebb szórakozást preferáljuk, Fonyódon és környékén júniusban is garantáltan megtaláljuk a számításunkat. Lássuk, milyen események miatt lesz érdemes kijönni a vízből ebben a hónapban!

Tovább olvasom