Kérdése van? Írjon nekünk!
contact us

Ha kérdés merült fel Önben kérjük írjon nekünk vagy hívjon a +36 70 709 8326-os számon!

Köszönjük! Üzenetét sikeresen elküldtük! 

Oops! Kérjük próbálja meg újra!

19
Jul

Rédli András Fonyódról és az Edison Villáról

I
July 19, 2019

Hogy miért Fonyód?

Tapolcai gyerekként meghatározó volt számomra a Balaton varázsa, amibe beletartozik a szőlő gondozása, valamint a bor készítése és az ezzel kapcsolatos családi,közösségi élmények. Bár az északi partról is gyönyörű kilátás nyílik a Magyar Tengerre, a fonyódi panoráma egész egyszerűen lenyűgöző. Szerintem a világ bármely szegletében megállja a helyét. A város földrajzi fekvése, fejlődési potenciálja olyan lehetőséget kínál, melyre nem lehetett nemet mondani, így örömmel és nagy várakozással tekintek az Edison Villa projektre, amelyben magam is boldog lakástulajdonos leszek.

És, hogy miért az Edison Villa?

Az első és talán legfontosabb szempont a minőség és az ebből fakadó értékállóság. Számomra a tulajdonosok személye jelenti a garanciát a minőségre, hiszen több éve tartó baráti kapcsolat fűz hozzájuk. Tudom, hogy ugyanolyan keményen és lelkiismeretesen dolgoznak a saját területükön, mint én az olimpiai felkészülés során. A másik fontos szempont a minőség mellett a helyszín. Nagyon jó érzéssel tölt el a tudat, hogy egy lakás tulajdonosa lehetek a fonyódi villasoron!

Ön is szeretné átélni nap mint nap Fonyód semmihez sem fogható hangulatát? Válogasson lakásaink között, és élvezze a páratlan környezetet és az értékálló luxuslakásokat!

További bejegyzések
7
May
A kivitelezés gőzerővel halad!
I
May 7, 2020

A kivitelezés a jelen helyzetben is zavartalanul halad, és kollégáink gőzerővel dolgoznak azon, hogy a nyár végétől fokozatosan adhassuk át a lakásokat a Vevőinknek.

Tovább olvasom
21
Oct
Miért éri meg balatoni lakásba fektetni?
I
October 21, 2019

Egy ingatlan lehet meghitt családi fészek, a szürke hétköznapok elől menedéket nyújtó üdülő, vagy akár tökéletes befektetési lehetőség is. Értékállóságából adódóan mindenképp jó üzlet, kiváltképp egy olyan helyszínen, amely páratlan földrajzi adottságokkal rendelkezik.

Tovább olvasom
1
Oct
Minden, amit Fonyódról tudni érdemes
I
October 1, 2019

Fonyód különleges panorámája sokakat megbabonázott már. A Balaton déli partján fekvő település számos látnivalót tartogat az ideérkezőknek, ha pedig már erre járunk, érdemes a hely történelmével is közelebbről megismerkednünk. Fonyód több pontjáról is rendkívüli kilátás tárul elénk a Balatonra, így ezt semmiképp ne hagyjuk ki!

Tovább olvasom
Oldal tetejére
easy finder