Kérdése van? Írjon nekünk!
contact us

Ha kérdés merült fel Önben kérjük írjon nekünk vagy hívjon a +36 70 709 8326-os számon!

Köszönjük! Üzenetét sikeresen elküldtük! 

Oops! Kérjük próbálja meg újra!

19
Jul

Rédli András Fonyódról és az Edison Villáról

I
July 19, 2019

Hogy miért Fonyód?

Tapolcai gyerekként meghatározó volt számomra a Balaton varázsa, amibe beletartozik a szőlő gondozása, valamint a bor készítése és az ezzel kapcsolatos családi,közösségi élmények. Bár az északi partról is gyönyörű kilátás nyílik a Magyar Tengerre, a fonyódi panoráma egész egyszerűen lenyűgöző. Szerintem a világ bármely szegletében megállja a helyét. A város földrajzi fekvése, fejlődési potenciálja olyan lehetőséget kínál, melyre nem lehetett nemet mondani, így örömmel és nagy várakozással tekintek az Edison Villa projektre, amelyben magam is boldog lakástulajdonos leszek.

És, hogy miért az Edison Villa?

Az első és talán legfontosabb szempont a minőség és az ebből fakadó értékállóság. Számomra a tulajdonosok személye jelenti a garanciát a minőségre, hiszen több éve tartó baráti kapcsolat fűz hozzájuk. Tudom, hogy ugyanolyan keményen és lelkiismeretesen dolgoznak a saját területükön, mint én az olimpiai felkészülés során. A másik fontos szempont a minőség mellett a helyszín. Nagyon jó érzéssel tölt el a tudat, hogy egy lakás tulajdonosa lehetek a fonyódi villasoron!

Ön is szeretné átélni nap mint nap Fonyód semmihez sem fogható hangulatát? Válogasson lakásaink között, és élvezze a páratlan környezetet és az értékálló luxuslakásokat!

További bejegyzések
1
Aug
Augusztusi programajánló
I
August 1, 2019

A nyár utolsó hónapját sem kell a négy fal között töltenünk, hiszen Fonyód és a Balaton jobbnál jobb programokkal vár minket. Augusztusban mindenki megtalálhatja a számítását, hiszen a gasztronómia szerelmeseinek éppúgy tudunk kikapcsolódást ajánlani, mint a kutyabarátoknak vagy éppen a rockzene rajongóinak.

Tovább olvasom
27
Jun
Mekkora lakást válasszunk?
I
June 27, 2019

Lakásvásárlás előtt több fontos kérdést kell tisztáznunk magunkban. Az egyik, és sokak számára talán a legfontosabb a helyszín meghatározása: hol legyen a leendő otthonunk vagy a befektetésnek szánt új ingatlanunk. Ha megtaláltuk az elvárásainkhoz és anyagi lehetőségeinkhez viszonyított legideálisabb környezetet, a következő lényegi kérdés a lakás méretére vonatkozik: mekkora legyen az alapterülete?

Tovább olvasom
23
Jun
Milyen a családbarát lakás?
I
June 23, 2019

Ha szeretnénk, hogy a lakásunk igazi otthonná, meghitt családi fészekké váljon, ahol a legboldogabb és leggondtalanabb pillanatainkat élhetjük meg, akkor nem árt, ha maga az ingatlan is megfelelő paraméterekkel rendelkezik. Lássunk néhány tippet arra nézve, hogy mi teszi lakásunkat igazán családbaráttá!

Tovább olvasom
Oldal tetejére
easy finder