Kérdése van? Írjon nekünk!
contact us

Ha kérdés merült fel Önben kérjük írjon nekünk vagy hívjon a +36 70 709 8326-os számon!

Köszönjük! Üzenetét sikeresen elküldtük! 

Oops! Kérjük próbálja meg újra!

21
Oct

Miért éri meg balatoni lakásba fektetni?

I
October 21, 2019

Valószínűleg senki sem vitatja, hogy az ingatlan a legjobb befektetések közé tartozik. Ez mindig is így volt, és biztosra vehető, hogy így is marad. Ennek természetesen több oka van, de a legfontosabb egyrészt az, hogy egy ház vagy egy lakás nem pusztán értékálló, hanem adott esetben akár tovább is növelhető az értéke, másrészt bérbe adható, vagyis bevételi forrásként is funkcionálhat. Különösen igaz ez a roppant kedvező lokációval rendelkező ingatlanokra, márpedig a Balaton az ország legkedveltebb és legtöbb lehetőséget magában rejtő vidékei közé tartozik.Ideális helyszín otthonteremtéshez, nyaraláshoz vagy befektetésnek.

Ha saját otthont keresünk

Manapság egyre jellemzőbb tendencia, hogy a családalapításhoz és gyerekneveléshez tudatosan választunk helyszínt. Fontosnak tartjuk a jó levegőt, a barátságos, biztonságos környezetet, ahol ugyanakkor a kényelmi megoldásokról, az életünket megkönnyítő jó infrastruktúráról és intézményrendszerről sem kell lemondanunk. A Balaton környéki városokban ezt mind megkapjuk, így Fonyódon is, ahol gondtalan mindennapokat biztosíthatunk az egész családnak. Amikor pedig beköszönt a nyár,a magyar tenger mellett élők hatalmas előnyt tudhatnak magukénak: lényegében hónapokon át nyaralnak, hiszen a csodaszép part egy karnyújtásnyira van tőlük.

Ha nyaralót keresünk

Amennyiben a Balaton partján szoktuk tölteni a nyári szünetet, és általában véve is viszonylag sokat vagyunk Magyarország legnépszerűbb üdülőhelyén, akkor érdemes fontolóra venni, hogy egy saját ingatlan megvásárlásával megszabadulhatunk a szállásra fordított költségektől és az olyan nehézségektől, mint a foglalás vagy a szigorú időbeosztás. A saját nyaralónkba akkor látogatunk el, amikor csak kedvünk tartja, és egy esetleges betegség vagy váratlan helyzet miatt sem dől dugába a családi üdülés.

A turizmusban rejlő lehetőségek

Az ingatlankiadásával felgyorsíthatjuk a befektetés megtérülését, sőt eleve azzal a céllal is vásárolhatunk balatoni ingatlant, hogy egész szezonban kiadjuk, és általa rendszeres jövedelemre tegyünk szert. A Balaton mindig népszerű üdülőhely lesz,ahol pörög a turizmus, és ahol nem kell attól tartanunk, hogy kihasználatlanul marad egy zöldövezeti, kiváló jellemzőkkel bíró lakás.

További bejegyzések
27
Nov
Novemberi helyzetjelentés az építkezésről
I
November 27, 2020

Újabb képek az építkezésről.

Tovább olvasom
27
Nov
Fonyódról az egyik legszebb a panoráma a Balatonon
I
November 27, 2020

A Sipos-hegyről és a Vár-hegyről gyönyörű panoráma nyílik a tóra. Évente több százezer ember hajózik át innen a túlsó partra.

Tovább olvasom
24
Sep
A bélatelepi villasor
I
September 24, 2020

Fonyód fürdőélete az 1860-as években kezdődött, amikor a földbirtokos gróf Zichy Béla jószágigazgatója – ellenőrizvén a lengyeltóti uradalomhoz tartozó Fonyód puszta majorságát – a hegy alatti Balaton partonfürdőzött családjával, később barátaival. Ők voltak az ún. „ősfürdőzők”, akik...

Tovább olvasom
Oldal tetejére
easy finder