Kérdése van? Írjon nekünk!
contact us

Ha kérdés merült fel Önben kérjük írjon nekünk vagy hívjon a +36 70 709 8326-os számon!

Köszönjük! Üzenetét sikeresen elküldtük! 

Oops! Kérjük próbálja meg újra!

16
May

Májusi programajánló – a legjobb programok Fonyódon és környékén

I
May 16, 2019

XVI. Országos Feng Shui és Ezoterikus Találkozó

Ugorjunk rögtön a hónap közepére, ahol egykétnapos rendezvényen merülhetünk el a Feng Shui és az ezotéria izgalmas világába. Az immár komoly hagyományokkal rendelkező találkozó a fonyódi Művelődési Központban kerül megrendezésre május 18-19. között.  Az előadások mellett koncerteket is élvezhetünk,fellép egyebek mellett Enricó hegedűművész és Berkes Gabriella énekesnő. Az előadókat felsorolni is nehéz lenne, ugyanakkor mindegyik az egészséges életmódhoz, táplálkozáshoz és persze a Feng Shuihoz kapcsolódik. Érdekesnek ígérkezik!

A Balaton napja 2019

Május 25-én, szombaton ünneplik a Balaton napját szerte a tó körül. Balatonfenyvesen igazi családi móka várja akilátogató vendégeket sportprogramokkal, vidám vetélkedőkkel éshorgászversennyel. Érdemes ugyanakkor autóba ülni, és bejárni az északi és adéli partot is, hiszen számos település csatlakozott az immár ötödik alkalommal megrendezésre kerülő fesztiválhoz, melynek célja a balatoni összetartozás ünneplése is. Élvezzük a színvonalas programokat, a remélhetőleg remek időt, és legyünk részesei a semmihez sem fogható balatoni közösségnek!

ExperiDance Production – Cinderella mese musical

Cinderella, azaz Hamupipőke története igazi klasszikus, a méltán népszerű ExperiDance előadásában pedig új életre kela legendás mese. A május 26-án a Zákányi Kálmán Sportcsarnokban bemutatásrakerülő mesemusical kihagyhatatlan program kicsiknek és nagyoknak egyaránt.Látványos táncbetétek, magukkal ragadó dalok és fantasztikus díszletek – érdemes minél előbb megváltani a jegyeket!

Forrás - https://www.jegy.hu/program/experidance-cinderella-mese-az-elveszett-cipellorol-es-a-megtalalt-boldogsagrol-80594
További bejegyzések
27
Nov
Novemberi helyzetjelentés az építkezésről
I
November 27, 2020

Újabb képek az építkezésről.

Tovább olvasom
27
Nov
Fonyódról az egyik legszebb a panoráma a Balatonon
I
November 27, 2020

A Sipos-hegyről és a Vár-hegyről gyönyörű panoráma nyílik a tóra. Évente több százezer ember hajózik át innen a túlsó partra.

Tovább olvasom
24
Sep
A bélatelepi villasor
I
September 24, 2020

Fonyód fürdőélete az 1860-as években kezdődött, amikor a földbirtokos gróf Zichy Béla jószágigazgatója – ellenőrizvén a lengyeltóti uradalomhoz tartozó Fonyód puszta majorságát – a hegy alatti Balaton partonfürdőzött családjával, később barátaival. Ők voltak az ún. „ősfürdőzők”, akik...

Tovább olvasom
Oldal tetejére
easy finder