Kérdése van? Írjon nekünk!
contact us

Ha kérdés merült fel Önben kérjük írjon nekünk vagy hívjon a +36 70 709 8326-os számon!

Köszönjük! Üzenetét sikeresen elküldtük! 

Oops! Kérjük próbálja meg újra!

9
Jun

Júniusi programajánló – hova érdemes kimozdulni ebben a hónapban

I
June 9, 2019

Triatlon ranglista verseny

Június 11-én, kedden kerül sor az Edison Villához közeli Bélatelepi strandon az V. BÚI Triatlon versenyre. Az indulók úszásban, futásban és kerékpározásban mérhetik össze tudásukat egyéniben és csapatban egyaránt. Minden korosztály képviselteti majd magát a gyermekektől a felnőtteken át egészen a veteránokig. Nekünk pedig nincs más dolgunk, mint bíztatni a versenyzőket!

Kép forrása: https://www.facebook.com/Balatoni-%C3%9Asz%C3%B3iskola-164260130320065/?fref=ts

Helytörténeti gyalogtúra

Akit érdekel Fonyód történelme, annak kihagyhatatlan programot jelent június 22-én, szombaton a Varga István által vezetett gyalogtúra. A Múzeumkertből induló séta a város falusorát hivatott bemutatni, ami aVillanegyedhez hasonlóan gazdag és érdekes múlttal rendelkezik. Kalauzunk,Varga István könyvtáros és helytörténeti kutató, akinek számos izgalmas történet rejlik a tarsolyában a város múltjával kapcsolatban.

Dog Beach Fest

Kutyabarátok számára szinte kötelező a június 29-én megrendezésre kerülő Dog Beach Fest, ahol minden a négylábú kedvencekről szól majd. A kutyakiállítások mellett a felelős ebtartásról is hallgathatunk előadásokat, de arról is szó esik majd, hogy mire kell ügyelnünk örökbefogadáskor és a blökik táplálásakor. Már csak hab a tortán, hogy ezek után a kutyusunkkal közösen is megmártózhatunk a hűs habokat.

Kép forrása: https://www.facebook.com/events/673448049736066/

Balaton-átúszás

Idén már 37. alkalommal kerül megrendezésre hazánk egyik legnagyobb tömegsport-rendezvénye. Ha az égiek is kegyesek lesznek az időjárással, várhatóan ismét több ezren állnak rajthoz, hogy legyűrjék az 5,2 km-es távot. Az átúszásra hónap végén, 29-én kerül sor, a mezőny pedig szokás szerint a Fonyódtól mindössze pár kilométerre található Balatonboglárról indul.Nevezni online tudunk 27-ig, tehát bőven van még időnk felkészülni a megmérettetésre.

Kép forrása: https://www.facebook.com/balatonatuszas/

További bejegyzések
27
Nov
Novemberi helyzetjelentés az építkezésről
I
November 27, 2020

Újabb képek az építkezésről.

Tovább olvasom
27
Nov
Fonyódról az egyik legszebb a panoráma a Balatonon
I
November 27, 2020

A Sipos-hegyről és a Vár-hegyről gyönyörű panoráma nyílik a tóra. Évente több százezer ember hajózik át innen a túlsó partra.

Tovább olvasom
24
Sep
A bélatelepi villasor
I
September 24, 2020

Fonyód fürdőélete az 1860-as években kezdődött, amikor a földbirtokos gróf Zichy Béla jószágigazgatója – ellenőrizvén a lengyeltóti uradalomhoz tartozó Fonyód puszta majorságát – a hegy alatti Balaton partonfürdőzött családjával, később barátaival. Ők voltak az ún. „ősfürdőzők”, akik...

Tovább olvasom
Oldal tetejére
easy finder