Kérdése van? Írjon nekünk!
contact us

Ha kérdés merült fel Önben kérjük írjon nekünk vagy hívjon a +36 70 709 8326-os számon!

Köszönjük! Üzenetét sikeresen elküldtük! 

Oops! Kérjük próbálja meg újra!

19
Dec

Egyedülálló kilátó épül a Szaplonczay sétány mellett

I
December 19, 2018

Az Edison Villa építése nyáron megkezdődött Fonyód egyik leghangulatosabb részén, a Bartók Béla utcában a Szaplonczay sétány közelében. Ezzel párhuzamosan a település is tovább fejlődik köszönhetően a balatoni kilátók fejlesztését megcélzó projektnek, melyet a Turisztikai Ügynökség koordinál. Közel 40 000 fő látogat el városunkba évente, hogy megcsodálja a sétányról elétáruló balatoni panorámát. A fejlesztésben résztvevő – mind a három – kilátó a most épülő Edison Villa közelében található.

Az önkormányzat három városrészben végez korszerűsítési munkálatokat. A várhegyi széplátó környékén található területet megvásárolta, itt parkolók kerülnek kiépítésre. Ezáltal a Várköz felől is megközelíthetővé válik az ingatlan, kedvező körülményeket biztosítva a turisták számára.

A Sipos-hegyi kilátóhoz felvezető út szintén felújításra kerül, továbbá az erdőben lévő sétány világítása is korszerűsítésen esik át, biztonságosabbá és látványosabbá téve a túrákat.

A legegyedibb megoldás pedig a Szaplonczay sétányon és környékén várható: az ide tervezett kilátó kinyúlik a levegőbe, különleges kilátást biztosítva a Balatonra. Ehhez kapcsolódóan a sétány is megújul, a burkolattól kezdve, a fakerítésen át egészen a padokig, élvezetesebbé téve a szemünk elé táruló látványt, tudtuk meg Fonyód polgármesterétől Hidvégi Józseftől.

További bejegyzések
1
Aug
Augusztusi programajánló
I
August 1, 2019

A nyár utolsó hónapját sem kell a négy fal között töltenünk, hiszen Fonyód és a Balaton jobbnál jobb programokkal vár minket. Augusztusban mindenki megtalálhatja a számítását, hiszen a gasztronómia szerelmeseinek éppúgy tudunk kikapcsolódást ajánlani, mint a kutyabarátoknak vagy éppen a rockzene rajongóinak.

Tovább olvasom
19
Jul
Rédli András Fonyódról és az Edison Villáról
I
July 19, 2019

Rédli András – vagy, ahogy sokan ismerik, az Ezredes – a 2019-es brazíliai olimpián szerzett bronzérmet párbajtőrben, emellett pedig világ- és Európa-bajnoki címmel is büszkélkedhet. A 35 éves fiatalember a Balaton partjáról származik, gyökereihez pedig a mai napig hű maradt. Büszkék vagyunk rá, hogy a jeles sportolót is az Edison Villa leendő lakói között köszönhetjük, interjúnkból pedig az is kiderül, miért tartja különlegesnek Fonyódot és a Villasort.

Tovább olvasom
27
Jun
Mekkora lakást válasszunk?
I
June 27, 2019

Lakásvásárlás előtt több fontos kérdést kell tisztáznunk magunkban. Az egyik, és sokak számára talán a legfontosabb a helyszín meghatározása: hol legyen a leendő otthonunk vagy a befektetésnek szánt új ingatlanunk. Ha megtaláltuk az elvárásainkhoz és anyagi lehetőségeinkhez viszonyított legideálisabb környezetet, a következő lényegi kérdés a lakás méretére vonatkozik: mekkora legyen az alapterülete?

Tovább olvasom
Oldal tetejére
easy finder