Kérdése van? Írjon nekünk!
contact us

Ha kérdés merült fel Önben kérjük írjon nekünk vagy hívjon a +36 70 709 8326-os számon!

Köszönjük! Üzenetét sikeresen elküldtük! 

Oops! Kérjük próbálja meg újra!

1
Aug

Augusztusi programajánló

I
August 1, 2019

Fonyódi sörfesztivál

A jubileumi, 10. Sörfesztiválon a legjobb hazai itókákat kóstolhatjuk végig a Vigadó téren. Családi eseményről lévén szó, nem hiányozhatnak a kisebbeknek szánt programok sem: ők egyebek mellett arcfestéssel kápráztathatják el a szüleiket. A legendás páros, Bud Spencer és Terence Hill rajongóinak is érdemes kilátogatni, hiszen fellép a tiszteletükre létrejött emlékzenekar, szombaton pedig a Zorall koncertjén csápolhatunk.

RockBalaton

Négy nap, több tucat fellépő, széles terpesz, rock’n’roll. A keményebb zene híveinek igazi Kánaán jön el augusztus 8. és 11.között, hiszen a hazai rock-szcéna színe-java tiszteletét teszi a Balaton partján. A teljesség igénye nélkül, zúzni fog az Ossian, a Road, a Depresszió,a Pokolgép vagy éppen Rudán Joe. A fesztivál a Piac téren kerül megrendezésre,a jegyek pedig igazán baráti áron kaphatók.

Kép forrása: http://rockbalaton.com/

Fonyódi Kutyafesztivál

A kőkemény rock után evezzünk könnyedebb vizekre: 17-én tartják a Fonyódi Kutyafesztivált, amely jótékonysági esemény is egyben. A kutya szépségversenyből befolyt összeget a nehéz sorsú ebek megsegítésére fordítják, így aztán nemes célokat is támogathatunk négylábú barátunkkal. A szervezők jó hangulatú eseményt ígérnek, ebben pedig aligha kell majd csalódnunk.

Szent István Napok

Az államalapítás ünnepére Fonyódon is készülnek, nem is akárhogyan. A háromnapos megemlékezés 17-től 20-ig tart, és természetesen nagyszabású ünnepi tűzijátékkal ér véget. Egy ilyen fesztiválról természetesen nem hiányozhatnak a neves fellépők és a színvonalas családi programok sem, ezért érdemes figyelemmel kísérni a programokat.

Kép forrása:https://www.programturizmus.hu/ajanlat-szent-istvan-napok-fonyod.html

Szeretne jövőre is elmerülni a fonyódi programokban? Tekintse meg eladó lakásainkat, és költözzön egy pezsgő, mégis nyugodt városba!

További bejegyzések
19
Jul
Rédli András Fonyódról és az Edison Villáról
I
July 19, 2019

Rédli András – vagy, ahogy sokan ismerik, az Ezredes – a 2019-es brazíliai olimpián szerzett bronzérmet párbajtőrben, emellett pedig világ- és Európa-bajnoki címmel is büszkélkedhet. A 35 éves fiatalember a Balaton partjáról származik, gyökereihez pedig a mai napig hű maradt. Büszkék vagyunk rá, hogy a jeles sportolót is az Edison Villa leendő lakói között köszönhetjük, interjúnkból pedig az is kiderül, miért tartja különlegesnek Fonyódot és a Villasort.

Tovább olvasom
27
Jun
Mekkora lakást válasszunk?
I
June 27, 2019

Lakásvásárlás előtt több fontos kérdést kell tisztáznunk magunkban. Az egyik, és sokak számára talán a legfontosabb a helyszín meghatározása: hol legyen a leendő otthonunk vagy a befektetésnek szánt új ingatlanunk. Ha megtaláltuk az elvárásainkhoz és anyagi lehetőségeinkhez viszonyított legideálisabb környezetet, a következő lényegi kérdés a lakás méretére vonatkozik: mekkora legyen az alapterülete?

Tovább olvasom
23
Jun
Milyen a családbarát lakás?
I
June 23, 2019

Ha szeretnénk, hogy a lakásunk igazi otthonná, meghitt családi fészekké váljon, ahol a legboldogabb és leggondtalanabb pillanatainkat élhetjük meg, akkor nem árt, ha maga az ingatlan is megfelelő paraméterekkel rendelkezik. Lássunk néhány tippet arra nézve, hogy mi teszi lakásunkat igazán családbaráttá!

Tovább olvasom
Oldal tetejére
easy finder