Kérdése van? Írjon nekünk!
contact us

Ha kérdés merült fel Önben kérjük írjon nekünk vagy hívjon a +36 70 709 8326-os számon!

Köszönjük! Üzenetét sikeresen elküldtük! 

Oops! Kérjük próbálja meg újra!

1
Aug

Augusztusi programajánló

I
August 1, 2019

Fonyódi sörfesztivál

A jubileumi, 10. Sörfesztiválon a legjobb hazai itókákat kóstolhatjuk végig a Vigadó téren. Családi eseményről lévén szó, nem hiányozhatnak a kisebbeknek szánt programok sem: ők egyebek mellett arcfestéssel kápráztathatják el a szüleiket. A legendás páros, Bud Spencer és Terence Hill rajongóinak is érdemes kilátogatni, hiszen fellép a tiszteletükre létrejött emlékzenekar, szombaton pedig a Zorall koncertjén csápolhatunk.

RockBalaton

Négy nap, több tucat fellépő, széles terpesz, rock’n’roll. A keményebb zene híveinek igazi Kánaán jön el augusztus 8. és 11.között, hiszen a hazai rock-szcéna színe-java tiszteletét teszi a Balaton partján. A teljesség igénye nélkül, zúzni fog az Ossian, a Road, a Depresszió,a Pokolgép vagy éppen Rudán Joe. A fesztivál a Piac téren kerül megrendezésre,a jegyek pedig igazán baráti áron kaphatók.

Kép forrása: http://rockbalaton.com/

Fonyódi Kutyafesztivál

A kőkemény rock után evezzünk könnyedebb vizekre: 17-én tartják a Fonyódi Kutyafesztivált, amely jótékonysági esemény is egyben. A kutya szépségversenyből befolyt összeget a nehéz sorsú ebek megsegítésére fordítják, így aztán nemes célokat is támogathatunk négylábú barátunkkal. A szervezők jó hangulatú eseményt ígérnek, ebben pedig aligha kell majd csalódnunk.

Szent István Napok

Az államalapítás ünnepére Fonyódon is készülnek, nem is akárhogyan. A háromnapos megemlékezés 17-től 20-ig tart, és természetesen nagyszabású ünnepi tűzijátékkal ér véget. Egy ilyen fesztiválról természetesen nem hiányozhatnak a neves fellépők és a színvonalas családi programok sem, ezért érdemes figyelemmel kísérni a programokat.

Kép forrása:https://www.programturizmus.hu/ajanlat-szent-istvan-napok-fonyod.html

Szeretne jövőre is elmerülni a fonyódi programokban? Tekintse meg eladó lakásainkat, és költözzön egy pezsgő, mégis nyugodt városba!

További bejegyzések
7
May
A kivitelezés gőzerővel halad!
I
May 7, 2020

A kivitelezés a jelen helyzetben is zavartalanul halad, és kollégáink gőzerővel dolgoznak azon, hogy a nyár végétől fokozatosan adhassuk át a lakásokat a Vevőinknek.

Tovább olvasom
21
Oct
Miért éri meg balatoni lakásba fektetni?
I
October 21, 2019

Egy ingatlan lehet meghitt családi fészek, a szürke hétköznapok elől menedéket nyújtó üdülő, vagy akár tökéletes befektetési lehetőség is. Értékállóságából adódóan mindenképp jó üzlet, kiváltképp egy olyan helyszínen, amely páratlan földrajzi adottságokkal rendelkezik.

Tovább olvasom
1
Oct
Minden, amit Fonyódról tudni érdemes
I
October 1, 2019

Fonyód különleges panorámája sokakat megbabonázott már. A Balaton déli partján fekvő település számos látnivalót tartogat az ideérkezőknek, ha pedig már erre járunk, érdemes a hely történelmével is közelebbről megismerkednünk. Fonyód több pontjáról is rendkívüli kilátás tárul elénk a Balatonra, így ezt semmiképp ne hagyjuk ki!

Tovább olvasom
Oldal tetejére
easy finder