Kérdése van? Írjon nekünk!
contact us

Ha kérdés merült fel Önben kérjük írjon nekünk vagy hívjon a +36 70 709 8326-os számon!

Köszönjük! Üzenetét sikeresen elküldtük! 

Oops! Kérjük próbálja meg újra!

1
Aug

Augusztusi programajánló

I
August 1, 2019

Fonyódi sörfesztivál

A jubileumi, 10. Sörfesztiválon a legjobb hazai itókákat kóstolhatjuk végig a Vigadó téren. Családi eseményről lévén szó, nem hiányozhatnak a kisebbeknek szánt programok sem: ők egyebek mellett arcfestéssel kápráztathatják el a szüleiket. A legendás páros, Bud Spencer és Terence Hill rajongóinak is érdemes kilátogatni, hiszen fellép a tiszteletükre létrejött emlékzenekar, szombaton pedig a Zorall koncertjén csápolhatunk.

RockBalaton

Négy nap, több tucat fellépő, széles terpesz, rock’n’roll. A keményebb zene híveinek igazi Kánaán jön el augusztus 8. és 11.között, hiszen a hazai rock-szcéna színe-java tiszteletét teszi a Balaton partján. A teljesség igénye nélkül, zúzni fog az Ossian, a Road, a Depresszió,a Pokolgép vagy éppen Rudán Joe. A fesztivál a Piac téren kerül megrendezésre,a jegyek pedig igazán baráti áron kaphatók.

Kép forrása: http://rockbalaton.com/

Fonyódi Kutyafesztivál

A kőkemény rock után evezzünk könnyedebb vizekre: 17-én tartják a Fonyódi Kutyafesztivált, amely jótékonysági esemény is egyben. A kutya szépségversenyből befolyt összeget a nehéz sorsú ebek megsegítésére fordítják, így aztán nemes célokat is támogathatunk négylábú barátunkkal. A szervezők jó hangulatú eseményt ígérnek, ebben pedig aligha kell majd csalódnunk.

Szent István Napok

Az államalapítás ünnepére Fonyódon is készülnek, nem is akárhogyan. A háromnapos megemlékezés 17-től 20-ig tart, és természetesen nagyszabású ünnepi tűzijátékkal ér véget. Egy ilyen fesztiválról természetesen nem hiányozhatnak a neves fellépők és a színvonalas családi programok sem, ezért érdemes figyelemmel kísérni a programokat.

Kép forrása:https://www.programturizmus.hu/ajanlat-szent-istvan-napok-fonyod.html

Szeretne jövőre is elmerülni a fonyódi programokban? Tekintse meg eladó lakásainkat, és költözzön egy pezsgő, mégis nyugodt városba!

További bejegyzések
1
Oct
Minden, amit Fonyódról tudni érdemes
I
October 1, 2019

Fonyód különleges panorámája sokakat megbabonázott már. A Balaton déli partján fekvő település számos látnivalót tartogat az ideérkezőknek, ha pedig már erre járunk, érdemes a hely történelmével is közelebbről megismerkednünk. Fonyód több pontjáról is rendkívüli kilátás tárul elénk a Balatonra, így ezt semmiképp ne hagyjuk ki!

Tovább olvasom
17
Sep
Az örök kérdés: déli vagy északi part?
I
September 17, 2019

Akár nyaralási célpontot, akár állandó otthont keresünk a Balaton mellett, elsőként azt kell eldöntenünk, hogy a déli vagy az északi partot válasszuk. Habár mindkét partszakasz számos látnivalóval és kikapcsolódási lehetőséggel kecsegtet, a praktikus szempontokat szemrevételezve már határozottan az egyik oldal felé billen a mérleg nyelve.

Tovább olvasom
19
Jul
Rédli András Fonyódról és az Edison Villáról
I
July 19, 2019

Rédli András – vagy, ahogy sokan ismerik, az Ezredes – a 2019-es brazíliai olimpián szerzett bronzérmet párbajtőrben, emellett pedig világ- és Európa-bajnoki címmel is büszkélkedhet. A 35 éves fiatalember a Balaton partjáról származik, gyökereihez pedig a mai napig hű maradt. Büszkék vagyunk rá, hogy a jeles sportolót is az Edison Villa leendő lakói között köszönhetjük, interjúnkból pedig az is kiderül, miért tartja különlegesnek Fonyódot és a Villasort.

Tovább olvasom
Oldal tetejére
easy finder