Kérdése van? Írjon nekünk!
contact us

Ha kérdés merült fel Önben kérjük írjon nekünk vagy hívjon a +36 70 709 8326-os számon!

Köszönjük! Üzenetét sikeresen elküldtük! 

Oops! Kérjük próbálja meg újra!

Edison Villa

Híreink

Our latest Updates

Legfrissebb híreink
23
Jun
16
Jun
9
Jun
24
May
Sticky Posts
No items found.
Legfrissebb híreink

Hírek az Edison Villáról, Fonyódról és Balatonról

23
Jun
Milyen a családbarát lakás?
I
June 23, 2019

Ha szeretnénk, hogy a lakásunk igazi otthonná, meghitt családi fészekké váljon, ahol a legboldogabb és leggondtalanabb pillanatainkat élhetjük meg, akkor nem árt, ha maga az ingatlan is megfelelő paraméterekkel rendelkezik. Lássunk néhány tippet arra nézve, hogy mi teszi lakásunkat igazán családbaráttá!

Continue Reading
16
Jun
Bemutatjuk a tervezőt, Szendrő Pétert
I
June 16, 2019

A fonyódi Edison Villa építészeti szempontból is igazán különleges, hiszen számos egyedi megoldással büszkélkedhet. Mind az anyaghasználat, mind a természettel és a páratlan miliővel való harmonizálás terén a legmagasabb nívóra törekedtünk a kivitelezés során, ehhez pedig az ország egyik legnevesebb építészét, Szendrő Pétert hívtuk segítségül. Blogbejegyzésünkben részletesebb portrét olvashatnak az Ybl-díjjal kitűntetett szakembert.

Continue Reading
9
Jun
Júniusi programajánló – hova érdemes kimozdulni ebben a hónapban
I
June 9, 2019

Végre berobbant a nyár, így ebben a hónapban jobbnál jobb programok közül válogathatunk. Mindegy, hogy a komolyabb vagy a könnyedebb szórakozást preferáljuk, Fonyódon és környékén júniusban is garantáltan megtaláljuk a számításunkat. Lássuk, milyen események miatt lesz érdemes kijönni a vízből ebben a hónapban!

Continue Reading
24
May
Mekkora lakást válasszunk?
I
May 24, 2019

Lakásvásárlás előtt több fontos kérdést kell tisztáznunk magunkban. Az egyik, és sokak számára talán a legfontosabb a helyszín meghatározása: hol legyen a leendő otthonunk vagy a befektetésnek szánt új ingatlanunk. Ha megtaláltuk az elvárásainkhoz és anyagi lehetőségeinkhez viszonyított legideálisabb környezetet, a következő lényegi kérdés a lakás méretére vonatkozik: mekkora legyen az alapterülete?

Continue Reading
16
May
Májusi programajánló – a legjobb programok Fonyódon és környékén
I
May 16, 2019

A májussal lassan beköszönt a nyár, ami a programok számán is meglátszik. Végre eljön a szabadtéri események ideje, a napsütés és a meleg pedig azt is jelenti, hogy immár semmi nem állhat a családi, baráti kirándulások, sütögetések útjába. Lássuk, hova érdemes kimozdulni ebben a hónapban Fonyódon és környékén.

Continue Reading
15
Mar
A fejlesztések éve lehet az idei Fonyódon
I
March 15, 2019

A településen új kilátó, illetve bringaút épül és néhány strandot is fejlesztenek.

Continue Reading
14
Mar
NAV áfa tájékoztató
I
March 14, 2019

Kedvezményes lakásáfára pályázik, de csúszik a projekt?

Continue Reading
19
Dec
Egyedülálló kilátó épül a Szaplonczay sétány mellett
I
December 19, 2018

Az Edison Villa építése nyáron megkezdődött Fonyód egyik leghangulatosabb részén, a Bartók Béla utcában a Szaplonczay sétány közelében.

Continue Reading
5
Nov
Megkeresni a déli part legjobb kilátását
I
November 5, 2018

Fonyódon még a menthetetlenül urbánus arcoknak is megéri túrázni, hiszen szinte a várost sem kell elhagynunk, és máris erdőt, zöldet látunk, a jól ismert, képeslapra illő kilátással kiegészítve.

Continue Reading
newsletter

Sign Up To Our Newsltetter!

From time to time we like to share amazing and unique real estate opportunities with our readers we only send real good emails.

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

Oldal tetejére
easy finder